توافق تجاری ایران و هند برای دور زدن تحریم‌های آمریکا نهایی می‌شود-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

توافق تجاری ایران و هند برای دور زدن تحریم‌های آمریکا نهایی می‌شود

سفیر ایران در هند اعلام کرد: دو کشور توافق تهاتر تجاری را تا پایان 2019 نهایی می‌کنند که عامل موثری برای دور زدن تحریم‌های آمریکا خواهد بود؛ سه دور مذاکره در این زمینه انجام شده و دور چهارم ماه آینده برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  ایران در تلاش است تا با انجام موافقتنامه تجاری ترجیحی با هند تا پایان سال 2019 اقدام به تهاتر تجاری در زمینه محصولات کشاورزی و محصولات دارویی بکند.

 

علی چگینی سفیر ایران در هند اعلام کرده است که این دو کشور چهار دوره مذاکره در این زمینه انجام داده‌اند و دور بعدی هم قرار است ماه آینده انجام شود.

 

وی در جلسه‌ای با تجار هندی اعلام کرد: ما می‌توانیم تجارت تهاتری را با هند به نحوی که محصولات کشاورزی مقابل محصولات کشاورزی و محصولات دارویی مقابل محصولات دارویی باشد، انجام دهیم.

 

سفیر ایران در هند اعلام کرد که تحریم‌های اقتصادی آمریکا نمی‌تواند روابط مستحکم تجاری ایران با هند را از مسیر اصلی خارج کند. چرا که اکنون روابط تجاری دو کشور در سال 2018 به 17.5 میلیارد دلار رسیده که این رقم در سال 2017 به میزان 13.5 میلیارد دلار بود و ما چشم‌انداز روابط تجاری خود را برای رسیدن به 30 میلیارد دلار در گام نخست و پس از آن به 50 میلیارد دلار ترسیم کرده‌ایم.

 

انتظار بر این است که دو کشور نقشه تجاری و توافقی که مکمل سازوکار استفاده از ارز روپیه در مبادلات تجاری باشد که در سال 2018 منعقد کردند. درسال 2018دو کشور پذیرفته‌اند که به دلیل تحریم‌های دوباره آمریکا علیه واردات نفت ایران و همچنین تاثیر آن بر شبکه سوئیفت بانکی مبادلات خود را با روپیه انجام دهند.

 

در ماه جولای اوایل امسال وزیر امور خارجه هند تاکید کرد که روابط دوجانبه ایران و هند به خود این دو کشور مربوط است و از هیچ کشور ثالثی تاثیر نخواهد پذیرفت.

 

اوایل این هفته امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه هم به ترامپ هشدار داد که درباره تعلیق خرید نفت هند از ایران تجدیدنظر کند. ایران سومین کشور صادرکننده نفت به هند بود.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر